Produse tradiționale 100% autentice românești livrate național și internațional

Produse tradiționale 100% autentice românești livrate național și internațional

Termeni și condiții

Definitii

sumanesivestetraditionale.com – este denumirea comerciala a S.C. CIUNKI ARTIZANAT SRL , , avand sediul social in Sat Borosteni, Comuna Peștisani, Strada Principală, nr. 35. Jud Gorj, cu numar de ordine in Registrul Comertului J18/408/11.07.2012, cod unic de inregistrare fiscala RO30420880.

Noi, Vanzator – sumanesivestetraditionale.com

Cumparator – persoana care efectueaza o comanda pe website

Utilizator – persoana care accesează platforma (www.sumanesivestetraditionale.com) cu scopul vizualizarii/achiziționarii produselor și care isi ofera consimțământul pentru politica noastră de confidențialitate  la momentul accesării platformei.

Cont – sectiunea care permite cumparatorului sa vizualizeze informatii despre comenzi dupa crearea sa utilizand e-mailul si parola. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate .

Date cu caracter personal – toate informaţiile care fac referire la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Contract – acordul încheiat între CIUNKI ARTIZANAT SRL și utilizator ca urmare a acceptării de către CIUNKI ARTIZANAT SRL. a comenzii efectuate de către utilizator pe platforma www.sumanesivestetraditionale.com. Contractul intră în vigoare în momentul confirmării expedierii produsului.

Livrare – Serviciul de pregătire, si transport al produselor comandate de pe www. sumanesivestetraditionale.com de către comparator, catre destinatarul comenzii.

Metoda de plata

Produsele de pe www.sumanesivestetraditionale.com pot fi achizitionate folosind urmatoarele instrumente de plata:

1.Ramburs (plata numerar la livrearea coletului) – se achita curierului la livrarea coletului, la adresa de livrare specificata

2.Transfer Bancar – plata se poate realiza prin virament bancar pe baza facturii proforma. Livrarea produselor se realizeaza dupa achitarea comenzii (intrarea sumei in contul nostru)

Datele necesare pentru transferul bancare sunt:

 • CIUNKI ARTIZANAT SRL
 • CUI – RO30420880
 • Registrul comerțului – J18/408/11.07.2012
 • Sediu Social – Sat Borosteni, Comuna Peștisani, Strada Principală, nr. 35. Jud Gorj
 • Banca Transilvania, RON, RO20BTRLRONCRT0596891901

3. Plata online cu cardul bancar prin Netopia Payments – Pentru cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) se utilizeaza sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment.

Comanda efectuata de către Utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;

Politica de livrare a produselor

Produsele achizitionate din magazinul www.sumanesivestetraditionale.com se vor livra prin FAN COURIER.

Sub rezerva disponibilității produselor pe stoc, cu excepţia cazurilor în care există circumstanţe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul/produsele solicitate în confirmarea de livrare în intervalul de timp specificat în prezentul document. Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din motive cum ar fi personalizarea produselor, apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare. De asemenea, pot aparea intarzieri in perioada sarbatoriilor legale,  Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situaţie

Livrarea se realizeaza in intervalul Luni – Vineri, in maxim 7 zile lucratoare pentru produsele care sunt pe stoc. Pentru produsele personalizate, efectuate la comanda, detaliile vor fi stabilite intr-o discutie cu clientul.

Costuri de livrare in Romania

 • La comenzile care depasesc suma de 1500 RON transportul este gratuit
 • La comenzile cu o valoare mai mica de 1500 RON costul transportul este 30 RON
 • Pentru comenzile in care comanda se ridica din atelier, nu se achita taxa de transport

Livrare in alte tari decat Romania

 • Pentru livrari in alte tari decat Romania – costurile si durata de livrare a produselor variaza in functie de locatia cumparatorului. Taxele de livrare vor fi stabilite telefonic.
 • Livram oriunde in lume

Politica de returnare produselor

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

În termen de 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract, vă vom rambursa sumele utilizând aceeaşi metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacţia iniţială, excepție făcând situațiile în care ați solicitat plată ramburs. În cazul plății ramburs vă vom returna sumele exclusiv prin ordin de plată în contul bancar indicat de dvs.

 • Returnarea articolelor lucrate dupa masuri stabilite de catre client ( masuri atipice ) , articole personalizate, nu se accepta conform art 16 litera c) din OUG 34/2014
 • Returnarea contravalorii pretului de achizitie a produsului se va face de catre CIUNKI ARTIZANAT, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, in termen de 14 zile

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte , in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Ciunki Artizanat va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile  de la primirea coletului.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Politica de returnare produselor

Daca  doriti sa schimbati un produs sau mai multe produse din comanda dvs, va trebui sa ne contactati telefonic, la nr. 0771 087 594 sau pe e-mail la adresa danciuncanu@gmail.com.